МАГАЗИНА И СЕРВИЗНАТА БАЗА НА ФИРМА "ЖАН СЕРВИЗ" ООД СЕ НАМИРАТ САМО НА АДРЕС:

бул. РОГОШКО ШОСЕ 22А

Уважаеми Дами и Господа, преди всичко бихме искали да Ви благодарим за интереса проявен към нашата Фирма. Предложените от нас машини, апарати, кухненско и неутрално оборудване, произвеждани по наша поръчка или внос от фирми, основно Немски и Италиански и изхождайки от нашия опит, бихме желали да Ви уверим, че единствено една такава комбинация би дала като резултат една приемлива крайна цена без компромиси в качеството.

ЖАН СЕРВИЗ ООДпредлага богат избор от скрежини

ЖАН СЕРВИЗ ООД Е СЕРВИЗ И ВНОСИТЕЛ НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ВЕНДИНГ КАФЕАВТОМАТИ И КАФЕМАШИНИ

logo philips saeco

- Delonghi

- GAGGIA

- ZANUSSI

- BIANCHI

- RHEA

- LAVAZZA и др.

ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ.

Всички машини, апарати и окомплектовка, за които по Българското законодателство се изискват здравни сертификати или други докумети са придружени от такива. Цялото вносно оборудване отговаря на Евро стандартите.Фирма "ЖАН СЕРВИЗ" е основана през 1992 г. от Жанко Атанасов в гр.Пловдив като сервиз на Барово и Ресторантско Оборудване. Към настоящия момент при нас работят специалисти с дългогодишен опит.

Фирмата е дистрибутор на BIANCHI кафе

Поради навлизането на "VENDING" машините в ежедневието на всеки един от нас,то ние разполагаме с широка гама на марките ZANUSSI, SAECO, BIANCHI, JURA, SOLIS.Гаранционния срок на машините и съораженията е от 1 г. до 3 г.,като същите са обезпечени с всички резервни части необходими в гаранционният и извънгаранционният период.

Последно добавени

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com